از خانه تا قطعه نويسندگان
احمد بورقاني بر شانه مردم - سه شنبه 16 بهمن 1386 [2008.02.05]
عکس ها: احمد باطبي
شيرين کريمي
احمد بورقاني، ديروز از خانه قديمي اش در نظام آباد، به خانه نويي رفت که تازه همين ماه پيش مهران قاسمي، اولين ميهمان خود را پذيرا شده بود: قطعه نويسندگان بهشت زهرا.
بورقاني که به زبان محمد خاتمي" انسان بزرگوار و والامنشي" بود که "آگاهي، دينداري، تعهد و مردم دوستي را با متانت و تواضع مثال زدني به هم آميخته بود" در حالي که " دل همه دوستان و نزديکان و همه صاحبان فضيلت و ادب و آگاهي در فراق او ناآرام است" از خانه تا انجمن صنفي روزنامه نگاران و سپس بهشت زهرا، در حالي بر فراز دست ها رفت که جناح راست و بلندگوهاي فراوان آن، در سکوت، تنها خبر از سفر "سفير ايراني" به فضا دادند و ننوشتند: "پيکر احمد بورقاني به خاک سپرده شد."
اما چه باک که مردمان همه جا بودند. هم مردمان و هم آنان که به خوبي به ياد دارند که "دوره کاري وي دوره طلايي آزادي مطبوعات در دوران پس از انقلاب" بود.
در مراسم تشييع و خاکسپاري پيکر احمد بورقاني، علاوه بر خانواده و يارانش، اعضاي انجمن صنفي روزنامه نگاران، فعالين سياسي، دانشجويي و اجتماعي و همچنين چهره هايي مانند مهدي کروبي، محمدرضا باهنر، کمال خرازي، محمد علي ابطحي و جمعي از نمايندگان احزاب حضور داشتند.
مراسم ختم احمد بورقاني نيز چهارشنبه در مسجد نور واقع در ميدان فاطمي از ساعت4 تا 5 ونيم بعد از ظهر برگزار خواهد شد
با عکس هاي احمد باطبي، اين روز سخت را مرور مي کنيم.












